Mooiste dorp van Nederland

Datum: 17/05/2020
Tijd: 15.00
door: Regiotheater Niehove
Muziek
Toegang: € 7,50
reserveren: zie tekst

BLUES JUICE

Blues Juice, sinds 1½ jaar een samenscholing van 4 personen met 4 verschillende karakters en 1 gezamenlijk, ultiem doel: houden van – en maken van pure muziek. Muziek vol passie, eigenheid en karakter is waar ze alle 4 totaal voor gaan. Het “Juice“ gedeelte vindt zijn oorsprong in de verschillende muzikale roots van de 4 bandleden. Muzikale (en ieders persoonlijke) roots vanaf de jaren ’60 ’70 ’80’ ’90 ’00 etc ….. Het “Blues “ gedeelte omvat meer als de welbekende muziekstijl en heeft alles te maken met de karakters en instelling van de bandleden ….. Dit alles maakt dat de band vanuit de Noordelijke scene is boven komen drijven.

Joost van Soest : Gringo en magistraal mishandelaar van het drumstel Willem Pelupessy : Bassist die met een glimlach zijn bas hanteert alsof die een eigen leven leidt Yasmijn Kramer : Frontvrouw met een stem soms warm , dan rauw , die de ziel streelt , raakt en geselt. Woody Vermeltvort die zijn opzwepende gitaar gebruikt als middelpunt van oplaaiend vuur.

Samen veroorzaken zij een tsunami van Blues, Rock, Funk (BR-UNK) …. met hier en daar een schuimkopje van swingende soul en samengebundeld in hun eigen songs …. aangevuld met enige bekende covers uit de jaren ’60 ’70 ’80 !!!!!

Samen met de weergaloze , fantastische en altijd creatieve Mr “Spokenword “ Charles Goudsmit weten we zeker dat u volop zult genieten van de swing, groove en pakkende (spoken) woorden van dit bijzondere collectief !!!!!

Optreden op zondag 17 mei, 15 uur  in de Eisseshof te Niehove is AFGELAST!!!

 

 

Zoek