Mooiste dorp van Nederland

Datum: 06/06/2016
Tijd: 18.00 uur
Locatie: Diverse
Evenement
Toegang: 1 avond: € 2,-, 4 avonden: € 3,50

Avond4Daagse buiten de gebaande paden: voor jong en oud!

Vanaf maandag 6 juni tot en met donderdag 9 juni kunnen wandelliefhebbers tijdens de Avond4Daagse Middag-Humsterland weer genieten van prachtige routes van 5 of 10 km door Nationaal landschap Middag-Humsterland, het oudste cultuurlandschap van Europa. Dit échte Nederlandse landschap biedt behalve wijdgezichten ook prachtige wierden, mooie dijken met grazende schapen langs het kronkelende Reitdiep en vogelrijke kwelders. Een landschap dat zijn geheimen en schoonheid tijdens deze vier wandeltochten zeker prijs zal geven! Iedere dag start een etappe vanuit een ander dorp.

Startplekken:
maandag 6 juni: Oldehove
dinsdag 7 juni, Kommerzijl
woensdag 8 juni, Ezinge
donderdag 9 juni, Garnwerd

weiland GarnwerdAlternatieve routes
De organisatie stelt een ‘alternatieve’ Avond4Daagse samen. Door routes te maken buiten de reguliere wandelpaden en wegen wordt u tijdens de Avond4Daagse een andere blik op het landschap gegund. Voor jong en oud zijn de routes avontuurlijk want ze voeren door het hoge gras, langs grazende schapen en dwars over boerenerven. De routes zijn dan ook buiten de Avond4Daagse niet toegankelijk als openbare wandelroute.

 
Meelopen?
Iedereen – jong en oud! – mag meedoen aan de Avond4Daagse Middag-Humsterland. Inschrijving kan op de eerste dag vanaf een kwartier voor de start. Dit is vanaf 17:45 uur.  Voor kinderen in de basisschoolleeftijd worden er inschrijfformulieren uitgedeeld op de scholen. Deelname op één avond kost € 2,-. Loopt u alle vier routes dan betaalt u € 3,50. Meer informatie: http://www.avondvierdaagse-middaghumsterland.nl

 

Zoek