Mooiste dorp van Nederland

Datum: 02/11/2019
Tijd: 20.30 uur
Locatie: Eisseshof
door: Regiotheater Niehove
Muziek
Toegang: € 10,00

Annick Cisaruk & David Venitucci: een Franse avond in de Eisseshof

Op zaterdagavond 2 november hebben we een vermaard muzikaal duo uit Parijs te gast in de Eisseshof. Een avond in de sfeer van Charles Aznavour en Léo Ferré.

Annick Cisaruk is theatermaker en zangeres. Ze heeft 4 cd’s opgenomen, waarop liederen te horen zijn van Léo Ferré, Barbara, Boris Vian en Aznavour. Samen met haar partner David Venitucci treedt ze overal in de wereld op (Centraal Amerika, Japan, Rusland, Canada, Duitsland, Engeland, USA, Marokko en Italië)

David Venitucci, componist en accordeonist, werkt sinds 2007 samen met de contrabassist Renaud Garcia Fons ( Tournees in Frankrijk, Duitsland, USA, Argentinië, Brazilië, China en op Schiermonnikoog in het kader van de festival Jong Talent in 2018).

David bracht in 2003 zijn eerste solo cd “Cascade” uit, en startte in 2004 zijn eigen trio met de trompettist Denis Leloup en de percussionist Christophe Marguet. Ze spelen vooral jazz en geïmproviseerde muziek.

In Chili en op Paaseiland speelden Annick en David hun laatste spektakel: “La vie en vrac”, het ontroerende verhaal van een jong meisje dat haar familie verlaat, de grote stad ontdekt, haar grote liefde ontmoet, hem verliest, verschillende levens leeft en vrouw wordt.

Na terugkeer in Parijs zijn zij weer elke maandagavond te zien en te horen in het beroemde “cabaret” Le Connètable.

De muziek van David Venitucci, vol van klanken uit oost Europa, walsen, tango en jazz, harmonieert prachtig met de warme en sensuele stem van Annick Cisaruk.

“Une èmotion brute qui cogne au coeur.”

BESTEL HIER TICKETS !!!!

 

Zoek