Niehove in de media

Voor wie het gemist mocht hebben: door de verkiezing van Niehove tot “het mooiste dorp van Nederland” (door Elsevier Weekblad) is er uitgebreid media-aandacht geweest

Lees verder »

Glasvezel: doen of (nog) niet doen?

Een unieke kans voor Niehove en de rest van de gemeente Westerkwartier:  als minimaal 40% van de inwoners meedoet gaat de firma Glasdraad glasvezelkabels aanleggen naar woningen in de dorpskernen én in het buitengebied! Voor wie nu meedoet blijven de kosten beperkt!

 Meedoen of niet?

Lees verder »

Klokluiden

In overleg met de hoeders/kosters van de kerk, Alida en Marten Terpstra en onze vertegenwoordiger van de Stichting Oude Groninger kerken, Martin Clobus is een plan gesmeed waarbij twee dorpelingen (Boudewijn de Vries en ondergetekende) de klok gaan luiden om 12:00 uur ‘smiddags en 18:00 ‘savonds. 

Lees verder »

Gezocht: enthousiaste bestuursleden voor Gebiedsraad Middag-Humsterland

Bent u betrokken bij Middag-Humsterland en heeft u ideeën over ontwikkeling van de streek? Wilt u een van de genoemde belangen behartigen en kunt u meedenken over het grotere geheel van een waardevol Middag-Humsterland? De Gebiedsraad (in oprichting) roept personen op om zich te melden als belangstellende voor lidmaatschap van de Gebiedsraad.

Lees verder »