Jubileumfeest 2016

In Nais heb je kunnen lezen over het Jubileumfeest wat op zaterdag 2 juli zal gaan plaats vinden met een erg uitlopend en gezellig programma! Voor de organisatie is het van belang om te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Hieronder kun je je opgeven voor de verschillende programma onderdelen.

Ontbijt & Dorpsfoto voor Nijhoofsters
In de ochtend gaan we met elkaar rond de kerk ontbijten net zoals 10 jaar geleden.
Na afloop van het ontbijt zingen we met zijn allen het Nijhoofster lied en gaan daarna op de foto.
Als je nu al weet dat je deze foto wilt (na-)bestellen dan kan je dat meteen op het formulier aangeven
Wees er bij, doe mee en vul hier het  deelnemersformulier in!

Reünie ‘ Weerom noar Suxwort’
’s Middags vanaf 14.30 uur zijn (oud-) Nijhoofsters van harte welkom op de reünie “Weerom noar Suxwort” om en rond de kerk bij het dorpshuis Eisseshof. De koffie en thee wordt u aangeboden door de beheerders Husein en Lisalotte. Inwoners dragen zorg voor een lekkernij. Er worden foto’s en films getoond in het dorpshuis en de kerk. Misschien is het mogelijk bij een rondje door het dorp een blik te werpen in uw oude woning.

Wanneer Kees Gouman de klok om 18.00 uur luidt, is dit het signaal dat u gebruik kunt maken van “een bord op schoot”, een Indische maaltijd bereidt door Husein Goudsmit. Wilt u verzekerd zijn van deze verrukkelijke maaltijd á € 10,= p.p., dan graag vooraf reserveren via lisalotte@ziggo.nl. Na reservering krijgt u een nota. Wanneer deze nota is betaald heeft u gegarandeerd een maaltijd. U kunt kiezen uit een vegetarisch of vleesmenu. Wél even aangeven bij de reservering!

Wij hopen veel (oud) Nijhoofsters te ontmoeten deze dag. Wij hebben er zin in! U ook? Als u oud-Nijhoofsters kent, waarvan u hoopt dat ze ook zijn uitgenodigd, geef het aan ons door. Natuurlijk bent u vrij om oud-Nijhoofsters in te seinen; mail dan naar jubileumfeestnijhoof@hotmail.com

Snacks van de Activiteitencommissie
De activiteitencommissie verkoopt deze middag snacks: de bekende gehaktballen van slagerij Boersema en de overheerlijke kaasfondue bereidt door Roel Smit. Voor ieders wat wils, zullen we maar zeggen.

‘Swing in Nijhoof’
’s Avonds vanaf 20.30 uur gaat het “Swing in Nijhoof” LOS op het sportveld. Natuurlijk kan Sijtse Scheeringa met zijn band Zuver Scheerwol en Martin Clobus met de band Vrij drinken niet ontbreken op het podium. Dit wordt zingen, swingen en genieten! Tussen de optredens door zal DJ Meindert Terpstra zorg dragen voor een afwisselend muziekspektakel. Ook hier bent u van harte welkom, de bar is open!

Vrijwilligers
Enkel met vrijwilligers kunnen we deze dag tot een groter succes maken!
Wil jij je inzetten als vrijwilliger? Vul dan dit formulier in.

Heb je verder nog vragen dan mag je ons altijd mailen via jubileumfeestnijhoof@hotmail.com