Mooiste dorp van Nederland

Mooiste dorp van Nederland

FILMARCHIEF

13 oktober 2022
Autobiografische vertelling over Zuid-Koreaanse migranten die op het platteland van Arkensas de Amerikaanse Droom najagen….
3 november 2022
Een ongerept stukje Italiaans plattelandsleven wordt oogstrelend in beeld gebracht, vanuit het perspectief van een groepje ouderwetse truffeljagers…..
24 november 2022
Anthony wordt zichtbaar een dagje ouder, maar weigert alle hulp van zijn dochter Anne…..
15 december 2022
Pieter-Rim de Kroon filmt in het beeldschone Silence of the Tides de getijden van de Waddenzee. Dit technische hoogstandje laat je oog dwalen door de kwelders…..
5 januari 2023
Na de dood van haar moeder storten tiener Mathilde en haar vader Markus zich in een bizar rouwproces in het geestige en avontuurlijke Riders of Justice…..
26 januari 2023
Alternatieve western die grote gewelddadige thema‚Äôs als ras en klasse agendeert aan de hand van een uitzonderlijk teder verhaal over zoiets wonderbaarlijks, dierbaars en mysterieus als vriendschap…..
16 februari 2023
De jonge Russisch-Amerikaanse Vic werkt als ziekenvervoerder in Milwaukee. Op een dag stapt de jonge zwarte vrouw Tracy bij hem in. Zij heeft ALS en heeft een gemotoriseerde rolstoel om zich voort te bewegen….
9 maart 2023
Frustrerend verslag van de jeugd van de filmmaker in het verscheurde Noord-Ierland…..
30 maart 2023
Vier vrienden doorbreken de sleur door een tikkeltje dronken naar het werk te gaan. Dat zou hun prestaties als docent net wat meer schwung geven. Volgens de theorie. Opeens hebben ze er weer plezier in…..
20 april 2023
Beeldbepalende film over de tragedie van hedendaags Amerika gemaakt. Melancholische roadmovie beloond met 3 oscars…..