Draagvermogen

brie

 

“Humanisering van machines en dehumanisering van de mens is het geforceerde streven om de rest van het draagvermogen van de aarde vrij te maken voor de nazaten van de gouden eeuw”.

 

 

‘Bio Sapiens’. Is dat een natuurmens? Of gnoom? De hoeveelheid informatie over de bio sapiens is duizelingwekkend. Uiteraard is de EU erbij betrokken en het heeft uiteraard niets met bio te maken. Wel heeft het te maken met gedachtencontrole*, broncode, strategische planning, communicatie, technologie en met telecommunicatie (lees: ‘humane’ inlichting van gestarte slachting). Het is een programma om door te dringen in het menselijk genoom. Genen zijn bits van info voor DNA. Doel: De mens vervangen. Krijgen wij er een bank bij? Een biobank waarin opgeslagen Nano- bio- cognitieve*- technologie? Hou bij alles wat u leest de belangen achter de klimaattop in het achterhoofd!
Zonder schaarste is er geen macht. Zonder macht is er geen geld, geen regering en afhankelijkheid. Schaarste leidt naar een organisatie met een piramidestructuur. Waarin degenen aan de onderkant, de heersers aan de bovenkant voeden. Weerstand bieden? De controleurs van het recht en daarmee het strafrecht kunnen alles in het werkstellen om bedreigingen voor de bovenkant strafbaar te stellen. Zelfs buiten het natuurrecht om. De fabrieksmatige omverwerping van de maatschappij haalt de meeste winst uit de meest vervuilende industrie. Om nog meer winst te maken komt er een Co2 belasting op alle producten. De gouden eeuw werd gekenmerkt door plundering die nooit gestopt is. De relatie mens en omgeving mag niet uitgroeien tot een kwaliteitsbewustzijn. Als dat wel was gebeurd dan was er nu geen overbevolking die gepaard gaat met grote volksverhuizing door carbon oorlogen. Big Food, Big Pharma, Big Money, Big Corporation, Big War Ind. = Klimaatgif.
Eric Drexler heeft in 1977 een onderzoek gedaan naar natuurlijk voorkomende moleculaire machines. Hieruit zijn de fundamenten ontwikkeld van het huidige concept van Nanotechnologie. Big Food verdient meer met op maat gemaakte vervanging van natuurlijke voedingsmiddelen met super ‘slimme’ ingrediënten en verpakkingen. Het voedsel in de schappen onderging eerst superhoge verhitting, centrifuge, verdamping, deodorisering, sproeidroging, sterilisatie, pasteurisatie. Er is geknoeid door modificatie en met enzymen die niet in de natuur voorkomen. De verpakking bevat chemische houdbaarheid opdat de smuk er fris en natuurlijk uitziet, dat ook nog +/- 21 dagen bewaard kan worden voor de verkoop. Het vervangen van natuurlijke smaken gebeurd door obscure zoetstoffen, emulgeren, stabilisatoren, bindmiddelen, geleermiddelen, verdikkingsmiddelen, antischuimmiddelen en oplosmiddelen voor aroma’s, emulgerende zouten, voedingszuren, drijfgas, smaakversterker, meelverbeteraars, schuimvormers, glansmiddelen, bevochtigingsmiddelen, rijsmiddelen, smaakstoffen. Het geknoei met enzymen is een voorloper ter vervanging van de mens. Dankzij nieuwe technologieën kunnen nieuwe, voorheen niet beschikbare enzymen, gekloond worden. Er zijn enzymen met ongewone eigenschappen zoals een extreme thermostabiliteit ( stabiel blijven tijdens hitte). Pikant: Net als de etiket truc (deel 1) is er de truc dat onder de Europese wet hulpstoffen niet op het etiket hoeven te staan. = Klimaatgif! Bron: Joanna Blythman ‘Slik je dat?’
U begrijpt wel dat de mens zwakker wordt door ernstig tekort van kwaliteit in ons voedsel. Daar is wat op gevonden. De samenwerking van genetische Nanotechnologie, informatica en robotica moet de gouden eeuw, die nooit stopt, extra kleur geven door het onsterfelijk maken van personen die tot dit gouden graai blut circus behoren. Je kunt lullen wat je wilt maar deze lieden ontvangen toekomst informatie die pas na gemiddeld 50 jaar gecensureerd doorkomt.
Het is nu mogelijk om levende en niet levende materie met elkaar te verbinden. Het krijgt nieuwe vormen van leven of wordt een machine met kenmerken van leven. Mag alleen de ‘verbeterde’ slaaf blijven leven? Leve het experiment met de ‘petrischaalmens’. Natuurlijk gaat deze techniek eerst gebruikt worden voor militaire doeleinden. Bush wilde na 9/11 een militaire techniek die waar dan ook ter wereld een kop van een spijker kan treffen. Misleidende info komt met primaat Android stralingsleed machines. Die een onzichtbare bedreiging zijn voor nu en in de toekomst. Nu bestaat het 3G netwerk met UMTS masten die 2127,4 MHZ uitstralen. 4G LTE ( Long Term Evolution) is het nieuwe netwerk. De vierde generatie die 2660 MHZ uitstraalt. De ongekozen commissaris Neelie Kroes wil 5G in 2020 in Europa. Boven de wet en boven de wet van de natuur staan deze figuren. Groot-groter-grootst = Ziek-zieker-ziekst. Wifi straling versterkt de celgroei en verstoort het zenuwstelsel. Dus psychologische problemen. De mensen die niet weten wat werken is, laat staan wat een weekend is, verklaren gedragsproblemen door de klimaatverandering. Lampje? Zendmasten, radar systemen, CT-scans, magnetrons, Chemtrails, HAARP hebben net zoveel te maken met het klimaat als de Jihad strijders met het mohammedaanse klimaat volgens hen en dus de pers.
De hefboom werking die ons ruïneert is niet zo erg als de hefboomwerking toegepast tegen de natuur. De massale ontbossing stopt de Co2 buffer en pleegt een aanslag op de draagkracht van de aarde. De eerste zwendel kan simpel opgelost worden door betaalmiddelen onder controle van de mens te brengen. De tweede zwendel is onherstelbaar op korte termijn. De derde zwendel is de hefboom werking op grondstoffen die eenmalig aanwezig zijn. Welk klimaat dient U?
Het draagvermogen van de aarde: De draagkracht van een bepaalde omgeving is het maximale aantal individuen dat deze omgeving op een duurzame manier kan dragen. Hier hoort ook een bepaald niveau van activiteit in. Let op: Het feit, dat het niveau van menselijke activiteit tot dusver mogelijk is, komt hoofdzakelijk door het gebruik van fossiele brandstoffen, een niet hernieuwbaar middel. Wij zijn op het punt gekomen dat het uit de grond halen van deze stoffen meer gaat kosten dan het oplevert. De wereldwijde belastingopbrengsten zullen dat nog even uitstellen. Komt de Co2 vrije kernenergie (deel 1) nu om de hoek kijken? Het verlies van de draagkracht van de aarde is ook te vinden in de landbouwgrond die achteruit gaat. De diversiteit is al sterk achteruit gegaan. De maskering van dit alles is alleen mogelijk door over te gaan op ONNATUUR dus meer fracking, kunstmest, GMO en DNA verkrachting. De Biosapiens moet de vervanger van de mens worden. Hoe langer je hier mee wacht hoe kleiner de rest is voor de gouden eeuw kliek die al lang informatie hadden over het Over-aantal. Want wat blijkt? Als wij zo doorgaan is er geen draagvermogen van de aarde meer. De mensen gaan elkaar vermoorden om voedsel en zoeken de schuldigen want die hebben namen en adressen. ER zijn grafieken die Peak Oil beschrijven. WEAP ( World Energie AND Population model). Hierin is voorspelt dat de wereldbevolking in 2100 nog maar 1.8 miljard bedraagt. Hoe schaarser hoe hoger de prijs = sterfte! Dit is de enige echte crisis der mensheid. De crisis die bedacht is door de bovenkant, is louter bedoeld om genoeg middelen te hebben om te vluchten naar hun zwaar beveiligde holen. De ongekozen politici zullen zich uit de voeten maken. De gekozen politici ook. Maar ze zullen gelyncht worden. De graaicultuur leverde niets op.
*Gedachten controle, bio cognitieve* Als mensen communiceren kan de verzender van informatie cognities overdragen aan de ontvanger. De verzender kan echter niet controleren in welk kader de ontvanger deze informatie plaatst. Oeps….De ontvanger kan deze informatie verbinden met andere informatie….Zoals ik al schreef dat vanaf de gouden eeuw gezorgd is dat cognitieve functies als intelligent gedrag, oriëntatie, waarnemen, denken, inprenten, herinneren, plannen maken, problemen oplossen, handelen, het nemen van initiatief en inzicht in de eigen situatie onder recht vallen dat niet van en voor de bevolking is. Zo kan het groeistofgas Co2 toch nog onder de hamer omdat wij schuldig zijn wegens het uitademen van Co2. Als je wat tegen de gouden eeuwers inbrengt dat hun plan dwarsboomt dan mag je je straf uitzitten in een inrichting voor gestoorden. Welk Klimaat kiest U? Met Co2 = leven (fotosynthese). Zonder Co2 = sterven (++++++++++++). “Scheppen is weerstand. Weerstand is scheppen” Stéphane Hessel uit zijn essay ‘Neem het niet’.