De Christelijke en Joodse waarden zijn een sta in de weg omdat het individuele vrijheden toestaat. Je kunt namelijk de Bijbel zien als een uitnodiging van je niet te kraken ziel voor zelfeducatie en zelfredzaamheid in harmonie met simpele waarheden over zonde en kwaad.

De column gaat over het feit dat wij slechts gedoogd zijn om ergens te mogen zijn en dat feit wordt nu gezien als een fout door lieden die het oude Babylonië willen herstellen. Ons gebied is vogelvrij verklaard. Een belanghebbende uit Verweggistan leidt tot een niet ontvankelijk verklaring van een protesterende belanghebbende die op steenworp afstand van een win of dump project woont.

Het olieverfdoek de toren van Babel uit ca 1556 van Pieter Breugel de Oude is gebruikt als voorbeeld voor het gebouw van het EU-parlement. Op het logo van de Jezuïeten is een zon afgebeeld met de beginletters van de goden Isis, Horus en Seth. De Egyptische variant van de Goden van Babylon. De Koran heeft als oorsprong de Babylonische goden. We kennen de maansikkel en de ster Astarte (Allah). Op het Sint Pietersplein in Rome staat een Obelisk (Baal). Om de Obelisk staat een cirkel vormig gebouw die het zonnewiel voorstelt. Obelisken staan in het financiële wereldcentrum London en in Washington, wat het militaire machtscentrum van de wereld is. Isis is opgericht door al-Baghdadi, een fundamentalistische moslim afgestudeerd in Islamitische studies aan de Islamitische Universiteit van Bagdad. Tegelijkertijd is Mein Kampf een bestseller in de Arabische wereld. Pedofilie en bloed geven door aids patiënten zal in de VS gelegaliseerd worden. Wat een satanische wereld.

Het Babyloniseren van de wereld doe je als volgt:

Op 17 september 1920 is er een kartelovereenkomst getekend met olie exploitanten voor het vaststellen van de prijzen. Pas in de jaren ’50 kwam aan de oppervlakte dat de oliemaatschappijen de winst deelden met de despotische machthebbers van de oliestaten. OPEC is opgericht om te verdoezelen dat de oliereserves exclusief in handen kwam van de oliestaten. De westerse maatschappijen controleren 90% van de olie aanvoer doordat de pijpleidingen hun eigendom zijn. Het hele oliekartel is niets anders dan een instrument dat onder controle staat van het financiële machtskartel, die in handen is van een Babylonisch select clubje. Naar aanleiding van de oliecrisis in 1973 is in 1975 ‘De Resolutie van Straatsburg’ tot stand gekomen. Olie voor immigratie werd de kern afspraak. De terreur die ons nu bereikt is dus afgesproken.

Gedogen is altijd een afweging van belangen. Een blank Christelijk gedragen gedoogbeschikkingssucces na beroep bij de Raad van State? Wat denkt u?

Met vriendelijke groet.

Kees van Ee (cultuur- en klimaat realist)

Geef een reactie

12 + zestien =

naschrift