brie

 

 

“De realiteit is dat het klimaat nauwelijks invloed heeft op ons welzijn en onze welvaart”.

 

 

Richard Tol, hoogleraar economie en klimaatonderzoeker: “Vieze lucht veroorzaakt op dit moment 4 miljoen doden per jaar terwijl het VN-klimaatpanel IPCC stelt dat we aan het eind van deze eeuw maximaal een miljoen doden kunnen toeschrijven aan klimaatverandering”. Wat is hier aan de hand?
Er wonen rijke mensen in bloedhete gebieden maar ook in steenkoude gebieden. Komt de armoede van mensen in diezelfde gebieden door de klimaatveranderingen? Zij moeten hier binnenkort wel voor betalen alsof het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen armoedebestrijding is. De wereldwijde Co2-beprijzingsopbrengsten gaan naar wereldomvattende handelssystemen en de daarvoor benodigde infrastructuur. Sjoemelde de gesubsidieerde groene Volkswagen met de software in hun auto’s om de Co2 uitstoot en de luchtkwaliteit te verbeteren? Welvaart?
Pikant: Duurzame stroomcertificaten kopen uit bijvoorbeeld Noorwegen, om goedkoper stroom te betrekken bij kolenstroomproducenten, zijn ‘vergroende’ volksverlakkerijen die niets met het klimaat van doen hebben. Vooral grote steden kopen in bij E.ON of GDF Suez. Het platte land wordt de dupe omdat voormalig NL moet investeren in groen genoemde gesubsidieerde oplossingen, die het niet doen als er geen wind waait. ’s Nachts schijnt de zon niet. Wordt Groningen weer de roofput? In ‘Kamervragen 2’ van Lange Frans…Aardbevingen door schaliegas ruïneren Groningen. Maar Beatrix verbouwt voor 9 ton haar woning…
Het klimaat veranderd. Daarover geen twijfel. Het klimaat veranderd al miljoenen jaren. Oorzaken: De veranderende afstanden tussen de aarde en de zon en de veranderende hoek van de aardas. De onvoorspelbare variaties in de activiteit van de zon en de processen in de atmosfeer van de aarde. Daarnaast reist ons zonnestelsel met 220 kilometer per seconde om het centrum van het Melkweg stelsel. Eén rondje duurt 226 miljoen jaar. Bij deze beweging doorkruizen wij weerstanden met verschillende energieën waardoor het klimaat veranderd. Zie Brie’s column ‘Reistijd’
Een belangrijke rol spelen de processen van verdamping en condensatie. H2O, in zijn vormen van waterdamp, druppels en ijskristallen hebben 25 x meer impact op de opwarming dan Co2. Een verhoging van slechts 4% in de hoeveelheid waterdamp heeft meer effect dan een 100% toename van Co2. Hoe viezer de lucht, hoe gemakkelijker de waterdamp kan condenseren. Meer regens!!! Verdamping en condensatie zijn de processen die het leven mogelijk maken op aarde. Irrigatie in de landbouw is gedurende de laatste twee eeuwen erg toegenomen. Het heeft een enorme toename van de waterdamp veroorzaakt. Erosie!!! Door de aanwezigheid van grote oppervlakten met wit ijs en sneeuw, zal er meer zonnestraling worden gereflecteerd, wat een afkoeling tot gevolg heeft. Door de luchtvervuiling is het ijs donker geworden en verliest daardoor haar weerkaatsingsvermogen (albedo). Het ijs smelt!
Nu komen wij bij de kern van deze column. Het gevaar zit in fijnstof met daarin broeikasgassen die vóór het industriële tijdperk niet bestonden. Wel eens gehoord van Wolmanzouten, Arceentoxide, Chroomtrioxide, Koperoxide. In de periode van Alders als minister van VROM, is de industrie parallel komen te staan met de overheid. Beiden wilden van die troep af. Oplossing: “De werkzame stoffen moeten op het etiket van het nieuwe product. De hierboven beschreven stoffen die ook in dat product verwerkt worden, hoeven niet op het etiket vermeld”. Uiteindelijk komt het ‘KEMA keur’ product als biomassa op de sloop terecht. Het word verbrand tot groene stroom in energie centrales.
Om het gevaar in te schatten: 1 meter = 1.000 millimeters = 1.000.000 micrometers = 1.000.000.000 nanometers. Nanodeeltjes zijn zo klein dat ze het lichaam inkomen tot op cel niveau. Ze worden niet erkend door het immuunsysteem en zijn extreem gevaarlijk. De ziektes die daaruit voortkomen zijn het juiste klimaat voor Big PHARMA. Voorbeelden: Eczeem, Astma, Langzamere hersen ontwikkeling bij het ongeboren kind, Huid veroudering, DNA verandering, COPD, Longkanker, Hartaanvallen, Hartritme stoornissen, Alzheimer, Parkinson, Multiple sclerosis, Schizofrenie wat zich manifesteert bij drukte, Autisme, Psoriasis, Diabetes, andere kankers, leukemie, Obesitas, Chronische ontstekingen.
De grootste vervuiler is de wapenindustrie die een klimaat scheppen dat de wapens ingezet ‘moeten’ worden. (Jeanine Hermes proostte op de wapenbeurs in Abu Dhabi). Samen met klimaatscheppende carbonindustrie komt er nog meer roet, as, zwavel in de lucht. Het juiste klimaat word bereikt door de toepassing van ultrafijne magnetische deeltjes in de hersenen. Het is bekend dat wanneer je een mobieltje tegen je hoofd aanzet je speelt met je hersenen. Zoek eens op internet wat PAKS allemaal teweeg brengt. Vooruitlopend op het tweede deel kunnen we stellen dat er hersenholtes “Corpus Collosum” ontstaan. Het zijn gaten in het circulatie systeem van de hersenen waar moleculen de hersenen voeden en giffen worden verwijderd. Gevolg: Gedragsverandering “Ventriculomegaly”. De nimmer werkende flapdrol prins Charles: “ISIS komt door de klimaat verandering”. Lampje?
De klimaatverandering moet onze schuld worden om het klimaat der Rijk-isten in stand te houden. Een denktank heeft de groeistof Co2 aangewezen als de boosdoener. Elk mens stoot deze stof uit. Onschuldige stof is niet voor de rechter te brengen. Wij wel!!! Is het de bedoeling dat wij gaan smeken om Co2 vrije energie m.b.v. kernenergie? Ik ben een keer gaan liften naar een vriendinnetje in Génève (1970). Kennissen van haar namen mij mee voor een kijkje in CERN (nucleair onderzoek). CERN is mij altijd bijgebleven. Pikant: Het IPCC (klimaat) houdt kantoor in Génève. Het IAEA (atoom energie) houdt kantoor in Génève. Zij houden ook kantoor aan het United Nations in New York. Ondertussen wordt wereldwijd de slimme meter bekabeling uitgerold. Zou dit betekenen dat het plan ‘Multilateraal Nucleair Approach’ werkelijkheid gaat worden? Lees: het laten mislukken van elke poging om echte alternatieve energie te ontwikkelen. Gaat het Co2 verhaal over de smeekbede om toch maar Co2-vrije kernenergie te produceren? Volgens Beurs.com gaat China 7 kerncentrales bouwen per jaar tot 2020. Engeland gaat met behulp van Chinese technologie daar ook aan beginnen. Worden wij zo arm gemaakt dat we eveneens smeken tegen geringe vergoeding kernafval en andere troep in de Groningse bodem te accepteren? De IPCC hockeystickklimaatcijferfraude speelt hierin een rol. Er wordt niet graag gepraat over het feit dat de temperatuur in de middeleeuwen veel warmer was dan vandaag de dag. Het feit dat tussen 1940 – 1980 de temperaturen gemiddeld op de wereld daalden in een periode met de sterkste toename Co2 concentraties is geen artikel waardig. De hockeystick vertoont een steile kromming aan het uiteinde. Omdat men wist dat boomringen [die gebruikt zijn bij dit onderzoek] variëren met de temperatuur en met Co2, kunnen ze niet gebruikt worden als duiding voor de temperatuur. Om de steile kromming in de grafiek te krijgen zijn er koudere schattingen uit de tijd van de middeleeuwen ingevoerd. Leugens leveren Nobel prijzen op. In 2005 kreeg El Baradei, de toenmalige directeur van het IAEA de Nobelprijs. In 2007 kreeg Al Gore, samen met de fraudeurs van het IPCC, een Nobelprijs voor hun aandeel. www.courtfool.info/nl_Feiten_en_leugens_over_het_klimaat_3 en www.earth-matters.nl .
Bij welk klimaat wilt u horen? Twijfelt u? Na deel 2 twijfelt u nog? Lees dan ‘de moderne primaat’.

Bijlage: Video lange Frans met sublieme tekst https://youtu.be/e-s9bGw6t84

Geef een reactie

10 + twee =

naschrift