“ Tip aan de NAM: Als je de frack locaties onder de grond weet te verbinden dan ontstaat Groot Grijpskerk. Een gigantische gas, co2, chemisch en radioactief buffer/afval station. Kritiek tegen deze optimalisering kan bestreden worden door de bloksnorretjes doctrine. Rookgordijnen via baantjesshoppers, subsidieslurpers en polder overleg zijn al gewoongoed“.

 

 

 

 

 

Hoe dit werkt kun je zien in de bijlage. Een 18 minuten durende video van Dr. Rath (Nl ondertiteld). Ook legt hij uit wie bloksnorretje gesteund hebben. Geraffineerd worden de gevolgen bij ons neergelegd. Zie 2de bijlage met bronvermelding. Wij krijgen er allemaal mee te maken. Ook ons dorp. Er zijn echter radertjes die kantelpunten worden en die bereiken mensen die weten dat ze liegen en weten dat je niets aan ze hebt. Niet kijken, vooral niets doen. Ssssstt niets aan de hand. De EU spendeert 700 miljoen per jaar aan wegkijkende propaganda en EU zelfverheerlijking. Wij zien echter de vrede en vrijheid weggeven worden aan het vierde rijk. Het bloksnorretje was zijn tijd ver vooruit.

“Een voor het rechtsgevoel zeer onbevredigende situatie “ (prof. De Ruiter inzake asbestschade). De herindeling is niet alleen een ordinaire bezuiniging, het is ook een pak-je-biezen-regeling om de verantwoording voor de sociale afbraak neer te leggen bij de burger. Wallage “Samen sta je sterk “ De Streekkrant 6 oktober 2015: Dorpencoördinator Joost Tanasale “ Het is een tendens om vanuit de overheid meer verantwoordelijkheid bij burgers en dorpen neer te leggen “. FOUT!!! WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK voor de desorganisatie van onze staat, de destabilisering van de democratie, het vermarkten van onze kennis, het op grote schaal vernietigen van de natuur, het devalueren van arbeid. Wij hebben ook niets te maken met de criminalisering van het sociaal protest, valse vlag operaties, antiterrorisme wetten, schuldcreatie, massa immigratie en het aanschaffen van drones. Wij willen ook niet meemaken een buurman (Leens) opgedrongen te krijgen die het doet met een 9 jarige omdat zij uitgehuwelijkt is. Wij hebben al te veel regels en wetten. De Sharia wet kan er echt niet bij. Dat vinden ook de mensen uit de chique Haagse wijk Benoordenhout (Rutte’s place). De komst van Asielzoekers in de daar gelegen Juliana kazerne is geblokkeerd. (telegraaf)

Sinds 1930 weten wij al dat Asbest gevaarlijk was. Dertig jaar later waren er deskundigen die ons waarschuwden voor de gevolgen van het winnen van onze bodemschatten. De paralellen zijn te zien in de rechtszekerheid voor aandeelhouders en het (on)recht voor de schadehouders. Prof. De Ruiter: “ De onverhaalbaarheid niet  berusten bij de tegenpartij, maar op een door de samenleving gewenst en algemeen gegeven “. Wij willen daarom tiltmeters en de gegevens over wat er per dag 50 jaar lang uit en in de grond gepompt is. Wij willen geen tegenstrijdige ontwikkelingen, kostbare, belastende en onvoorspelbare procedures en afwenteling van de schade op het volk. Wij willen dat wetenschapper William Ellsworth (USGS) serieus genomen wordt: “ Kleine aardschokken door fracking zullen een grote veroorzaken”. De politieke invloed in samenwerking met de NAM, SHELL, Exxon waardoor wij bot vangen moet gestopt worden. Wij zijn niet vergeten dat destijds de verjaringstermijn op dertig jaar geregeld is terwijl de lijdensweg van Asbest slachtoffers pas begint na dertig jaar. Pikant: Op dit moment wordt er bij ‘NEDstaal’ te Dordrecht gekeken hoe het Asbest versmolten kan worden. Als Alders nu nog minister van Vrom zou zijn dan komt het versmolten product als toevoegsel in een ander (bio)product terecht en dan ben je er van af. De man die alles ‘oplost’, heeft nu een vet betaalde rat in pak klus als Nationaal Coördinator Groningen. Noodzakelijke onmiddellijke oplossingen zullen uitgesloten worden in Aldersiaanse teksten. Conclusie op voorhand: “ Seismische dreiging in Groningen kleiner dan gedacht “. Hoe kan dat als je niet echt meet? Aan de andere kant kun je stellen dat als een gemeenschap jaren lang miljarden belasting heeft betaald en weet dat er miljarden opbrengsten uit de bodem is gestolen een bloksnortype verdient. Wij laten ons aanpraten dat wij geen vergoeding mogen accepteren omdat wij hebben geprofiteerd van Asbest (ziekte), aardolie (asiel) en aardgas (aardbevingen).

 

Reeds in 2012 vertelt dr Rath zeer overtuigend wat er aan de hand is en waarom: https://youtu.be/ELmjN9s97OY

Ook interessant: