Mooiste dorp van Nederland

AED Niehove

welke films vinbd je leuk?

Past lives

Wat als het leven anders was gelopen? Jeugdliefdes Nora en Hae Sung zien elkaar na ruim jaar weer terug en dat zorgt voor een uitzonderlijk

Judas and the Black Messiah

FBI-informant William O’Neal infiltreert in de Black Panther Party van Illinois met als taak om hun charismatische leider, voorzitter Fred Hampton, in de gaten te houden.

I am not a witch

Eigenzinnig speelfilmdebuut van de in Zambia geboren en in Groot-Brittannië opgegroeide Rungano Nyoni. Over een negenjarig meisje uit een Zambiaans dorpje dat van hekserij wordt beschuldigd en naar een heksenkolonie wordt verbannen.

Out stealing horses

Een film gebaseerd op de veel bekroonde roman “Paarden Stelen” van de Noor Per Petterson. Out stealing horses begint in november 2019, vlak voor het nieuwe millennium. De gepensioneerde Trond (Stellan Skarsgard) gaat, na het verlies van zijn vrouw, terug naar het dorp in Noorwegen waar hij is opgegroeid.

Die fetten Jahre sind vorbei

De film gaat over twee vrienden, Jan en Peter, met links-revolutionaire ideeën. Hun weerstand tegen het burgerlijke establishment uiten ze door in te breken bij rijke mensen. Ze stelen niets, maar verzetten meubels en laten briefjes achter met teksten als “De vette jaren zijn voorbij” en “U heeft te veel geld” (film wordt Ingeleid door Maarten Mulderije)

The Lighthouse

Onder het onheilspellende geluid van de misthoorn zetten een voormalige houthakker en de vuurtorenwachter voet aan wal. De komende vier weken beheren ze de vuurtoren op een afgelegen altijd grauw eilandje in het 19de Zeeuwse New England.

In Niehove hebben we de beschikking over een AED-defibrillator.
Deze is geplaatst naast de zijdeur van de Eisseshof bij de ingang van het woonhuis.

Er is een groep dorpsgenoten die dit apparaat kunnen bedienen:

Anneke Broersma Rikkerdaweg 24  0647205766
Taeke-Jan Broersma Rikkerdaweg 24  0651176938

Wouter Brouwer 
(contactpersoon)

Kloosterweg 6  0614172729
Marrit de Groot Rikkerdaweg 6 0652312558
Bas Tolboom Rikkerdaweg 29   0613218423
Daan Willemse  Ds. J. Wiegersweg 3  0643520630

Verkoop strippenkaarten voor komend seizoen vanaf medio september.

We kondigen dit tzt per mail aan.