Nieuwsbrief brug Dorkwerd, 16 oktober 2015

17 okt 2015
fredricq


Nieuwsbrief hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl
Brug Dorkwerd

V

 

 

lemmerdelfzijl

16 oktober 2015

Werkzaamheden deze en volgende week

Deze week en komende week wordt er weer stevig doorgewerkt aan de brug. De aannemer is druk bezig met het aanbrengen van de wapening van de wanden aan de kelder zuidzijde van het kanaal. De contouren van de wanden zijn al goed zichtbaar. Naar verwachting wordt eind volgende week het beton gestort.

De werkzaamheden in de kelder noordzijde zijn verder gevorderd. De staalleverancier heeft al een deel van de ballastkist en een deel van de pootconstructie in de kelder gehesen. Volgende week worden meer werktuigbouwkundige onderdelen in de kelder geplaatst. Daarna begint de aannemer met het aanbrengen van de wapening van het brugdek. Dit vormt tevens de bovenkant van de kelder.

In Zuidbroek wordt de komende week druk gewerkt aan de afbouw van het brugdek. Deze wordt in 3 fasen gebouwd en geconserveerd. Fase 1  en 2 is zijn bijna gereed en de bouw van fase 3, de laatste fase van het brugdek, is begonnen.
 

 

 

 

 
 

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

naschrift